На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)

На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.

Солдат, який загинув внаслідок ворожих російських обстрілів на Донбасі в зоні бойових дій, 16 серпня, виявився 26-річний Артем Мазур. Хлопець був жителем Кіровоградської області й служив заступником командира бойової машини і навідником, повідомили на Facebook-сторінці Приютівської громади.

16 серпня в зоні проведення Операції Об'єднаних сил від кулі снайпера загинув старший солдат, заступник командира бойової машини, навідник, оператор 1 механізованого відділення 3 механізованого батальйону – Мазур Артем Львович, 28.03.1995 р.н., - йдеться у повідомленні.

Чоловік був родом із села Веселе та був призваний воювати на Донбасі Олександрійським РВК у лютому 2017 року. Проте, учора Артем загинув від кулі снайпера - у нього залишилися дружина і мати.

Дату церемонії прощання з героєм оголосять пізніше.

Нагадаємо, що протягом учорашньої доби, 16 серпня, на сході ворог п'ять разів порушив режим тиші. Також сьогодні, 17 серпня, внаслідок обстрілів був поранений інший службовець операції Об'єднаних сил.

Читайте також
Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий
У померлого українського бійця, який був робом із Житомирської області, залишилася дружина та двоє дітей - осиротіла падчерка і син 6-ти років.
На Донбасі внаслідок обстрілів російських бойовиків загинув 86-річний дідусь (фото) На Донбасі внаслідок обстрілів російських бойовиків загинув 86-річний дідусь (фото)
Російські окупанти обстріляли село Новоселівку Другу із забороненого озброєння в результаті якого загинув 86-річний місцевий мешканець.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
Loading...
Load next