Стрілянина під час чеченського весілля на Одещині (відео)

Стрілянина під час чеченського весілля на Одещині (відео)
Чоловік відкрив «вогонь» з автоматичної зброї у повітря, а на дорозі, де трапилась стрілянина чеченці влаштували дрифт.

Під Одесою невідомий чоловік почав стрілянину під час святкування весілля за участі вихідців із Чечні. Інцидент трапився 14 липня, у селі Фонтанка, що під Одесою. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Одеської області.

Про святкування зі стріляниною правоохоронці дізналися з соцмереж. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Особу, яка вчинила хуліганство зі стріляниною,  встановлено. Чоловік понесе покарання відповідно до законодавства. Також було встановлено й особу водія автомобіля, який своїми діями створював аварійну ситуацію на дорлзі – відносно нього буде складений адміністративний протокол.

Поліцейську операцію "Перехват" знято. Встановлено, що подія зі стріляниною сталася під час святкування весілля. Один із гостей здійснив кілька пострілів у повітря з імовірно автоматичної зброї. В результаті цих дій ніхто не постраждав. Наразі 22-річний правопорушник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, з ним проводяться невідкладні слідчі дії.

Зброю вилучено та вона буде направлена на експертизу. Відповідно до ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу, за озброєне хуліганство чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі, - також йдеться у повідомленні.

За даними коментатора УНІАН, чоловік, що стріляв на "чеченському весіллі" в Одесі – українець, який нещодавно прийняв іслам. Після закінчення навчального закладу він став членом ісламського етнічного співтовариства і прийняв з братом мусульманство.

 

Читайте також
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео) На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео)
Під час переговорів із поліцейськими чоловік кілька разів вистрілив у їхній бік. На контакт із правоохоронцями нападник не йшов та вдерся до будинку, де мешкає жінка з дітьми.
"Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою "Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою
Одеські поліцейські затримали чоловіка в одязі із зображенням комуністичної символіки. Через свої дії чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.
Loading...
Load next