Помічника нардепа від "Слуги народу" затримали на хабарі (фото)

Помічника нардепа від "Слуги народу" затримали на хабарі (фото)
За 5 700 доларів він обіцяв посприяти в ухваленні Чернівецькою міськрадою рішення про відведення землі учасникам ООС.

У Чернівцях правоохоронці затримали на хабарі помічника нардепа від "Слуги народу" Георгія Мазурашу – Петра Стратійчука. Помічник вимагав та отримав гроші за сприяння у прийнятті Чернівецькою міською радою "земельного" питання щодо учасників ООС, повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Чоловік вимагав у волонтера 5 700 доларів. За цю суму він обіцяв вплинути на службовців департаменту містобудування та сприяти в рішенні сесії міськради, аби певним учасникам бойових дій надали дозволи на відведення земельних ділянок та будівництво.

Правоохоронці затримали помічника народного депутата України  під час одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 5 тис. доларів США,  - йдеться у повідомленні.

Наразі затриманому помічнику готуються повідомити про підозру. Якщо провину чоловіка доведуть, то йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі та конфіскація майна.

Зокрема, як повідомляє УНІАН, сам нардеп Мазураш повідомив: "Не можу нічого сказати толком, бо ж не знаю деталей. Виглядає дуже загадково. Як помічник нардепа мав би вирішувати земельне питання. Навіть не уявляю. І наскільки я знаю Петра, він взагалі-то протилежних принципів. Дуже дивна історія".

 

Читайте також
Знайшли алкоголь і метадон: деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото) Знайшли алкоголь і метадон: деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Є ймовірність, що Поляков міг померти через одночасну дію на організм алкоголю та метадону. Проте, прокуратура запевняє, що поки щ не отримувала результатів експертизи.
"Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео) "Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео)
Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді в Київ. Однак, цю інформацію намагались приховати від громадськості - підкуповували ЗМІ, щоб ті видалили новини або ж згадки про участь Трухіна в ДТП, яке він скоїв у стані алкогольного сп'яніння.
"Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео) "Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео)
Ймовірно, інцидент із депутатом від "Слуги народу" Олександром Трухіним не набрав б такого розголосу, якби деякі українські ЗМІ масово б не почали видаляти новини в якій згадувалось його та причетність до аварії.
Loading...
Load next