"Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео)

"Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео)
Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді в Київ. Однак, цю інформацію намагались приховати від громадськості - підкуповували ЗМІ, щоб ті видалили новини або ж згадки про участь Трухіна в ДТП, яке він скоїв у стані алкогольного сп'яніння.

ДТП за участю депутата від "Слуги народу" Олександра Трухіна трапилось серед білого дня напередодні Дня Незалежності, 23 серпня, дорогою з Полтави до Києва. Зокрема, Трухін й справді в той день їздив до Полтави, оскільки там він брав участь у святкових заходах, зокрема у піднятті найвищого в області прапора України. Це підтверджує фото, яке було опубліковане на сайті Полтавської міської ради.

За кермом автомобіля Audi, який спричинив ДТП, був депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін. За словами очевидців, він був в стані алкогольного сп'яніння, але відмовився пройти тест. Також окрім Трухіна, в автівці перебували ще двоє людей - в якому вони були стані наразі невідомо. Так, внаслідок ДТП були травмовані шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова комітету арбітрів федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник

Зокрема, інцидент із депутатом ймовірно б не набрав такого розголосу, якби деякі українські ЗМІ масово б не почали видаляти новини в якій згадувалось ім'я Трухіна та його причетність до аварії. Так, протягом наступних кількох днів, одне за одним, без пояснень, ЗМІ почали видаляти повідомлення про ДТП, або ж змінювати їх таким чином, що згадок про народного депутата Трухіна там не залишалося. Перелік ЗМІ, які видалили свої новини про Трухіна можна переглянути за посиланням ТУТ.

Однак, як повідомляє "Українська правда" у протоколах поліції, зроблених на місці ДТП за участю нардепа від "Слуги народу" Олександра Трухіна, водієм його автомобіля значиться інша людина. Проте, зазначимо, що це не означає, що поліція дійсно вважає, що за кермом Audi перебував не Трухін - протокол поліція складала зі слів учасників ДТП та свідків. Усі деталі та обставини події стануть відомі після розслідування. Наразі ж у поліції не коментують скандального ДТП.

Відео YouTube "Українська правда".

Окрім цього, глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко в коментарі "НВ" не зміг підтвердити та й водночас спростувати інформації щодо участі Олександра Трухіна в ДТП: "Ми про це теж дізналися зі ЗМІ. Ми чекаємо в першу чергу реакцію Національної поліції. Якщо вони якусь мають там інформацію, то повинні публічно її надавати. В інших випадках, де були наші депутати задіяні в якості водіїв, ця інформація була. Думаю, що і тут буде. Також, думаю, можна звернутися за коментарями до Олександра. Ми можемо тільки продовжувати послідовно підкреслювати, що ми за неупереджені розслідування в подібних випадках", – заявив Корнієнко.

Зазначимо, що каратись таке порушення може штрафом, виправними роботами або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також
"Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео) "Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео)
Ймовірно, інцидент із депутатом від "Слуги народу" Олександром Трухіним не набрав б такого розголосу, якби деякі українські ЗМІ масово б не почали видаляти новини в якій згадувалось його та причетність до аварії.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
Loading...
Load next