"Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео)

"Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео)
Ймовірно, інцидент із депутатом від "Слуги народу" Олександром Трухіним не набрав б такого розголосу, якби деякі українські ЗМІ масово б не почали видаляти новини в якій згадувалось його та причетність до аварії.

Очільник Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський та голова Верховної Ради Дмитро Разумков вперше прокоментували аварію поблизу Києва, яка трапилась за участі нардепа від "Слуги народу" Олександром Трухіним. Внаслідок ДТП були травмовані шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова комітету арбітрів федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник. 

Коли поліція з'ясує, хто саме перебував за кермом, справу, ймовірно, передадуть у Державне бюро розслідувань, - зазначив Монастирський, повідомляється у Telegram-каналі PavlovskyNews.

Однак, решту деталей щодо скандального інциденту міністр внутрішніх справ України вирішив не називати, уточнивши, що відповіді на інші запитання даватиме Нацполіція.

Тим часом Дмитро Разумков наголосив, що "зараз цю справу повинні будуть забрати ДБР від МВС, з Національної поліції, тому що це зона відповідальності саме їх. І сподіваюся, що розслідування буде абсолютно неупередженим". Окрім цього, він також зазначив, що у велика кількість українських ЗМІ почали видаляти новини у яких згадувалась причетність Трухіна в аварії. За даними деяких журналістів за видалення матеріалів, або ж згадок про Трухіна у них їм пропонували по 200 доларів.

Я думаю, що засобам масової інформації слід було б навіть сказати, хто пропонував (гроші за видалення публікацій про це ДТП) або надати інформацію правоохоронцям, тому що це дуже цікаво.

Справа навіть не в ДТП, бо всі ми - люди, і всі можемо потрапити в ДТП. Питання в іншому: якщо будуть підтверджуватися всі інші факти, пов'язані з цією подією, то реакція повинна бути жорсткою, - заявив Разумков, повідомляє "Українська правда".

Нагадаємо, що за кермом автомобіля Audi, який спричинив ДТП, був депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін. За словами очевидців, він був в стані алкогольного сп'яніння, але відмовився пройти тест. Також окрім Трухіна, в автівці перебували ще двоє людей - в якому вони були стані наразі невідомо.

Також у протоколах поліції, зроблених на місці ДТП за участю нардепа від "Слуги народу" Олександра Трухіна, водієм його автомобіля значиться інша людина. Проте, зазначимо, що це не означає, що поліція дійсно вважає, що за кермом Audi перебував не Трухін - протокол поліція складала зі слів учасників ДТП та свідків.

Читайте також
"Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео) "Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео)
Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді в Київ. Однак, цю інформацію намагались приховати від громадськості - підкуповували ЗМІ, щоб ті видалили новини або ж згадки про участь Трухіна в ДТП, яке він скоїв у стані алкогольного сп'яніння.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
Знайшли алкоголь і метадон: деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото) Знайшли алкоголь і метадон: деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Є ймовірність, що Поляков міг померти через одночасну дію на організм алкоголю та метадону. Проте, прокуратура запевняє, що поки щ не отримувала результатів експертизи.
Loading...
Load next