Нападники були без зброї: у Сумській області працівники СБУ напали на прикордонників

Нападники були без зброї: у Сумській області працівники СБУ напали на прикордонників
Зловмисники викинули захоплену зброю недалеко від місця нападу, там її і знайшли правоохоронці.

Вночі, 18 липня, на кордоні України з Росією у Сумській області троє невідомих чоловіків напали на двох українських прикордонників. Виявилось, що до нападу причетні співробітники СБУ, яких вже відсторонили від посадових обов'язків та затримали повідомила пресслужба СБУ в коментарі "Українській правді".

СБУ встановила причетність осіб, які здійснили хуліганський напад на прикордонний наряд на Сумщині, і передала їх органам слідства.

На час проведення досудового розслідування обоє учасників нападу, котрі є співробітниками Служби, відсторонені від роботи, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у СБУ наголосили, що винні у цьому інциденті повинні бути покарані, незалежно від їхніх прізвищ та посад. Проте, усі деталі нападу у службі пообіцяли розповісти згодом.

Нагадаємо, що прикордонному наряду, до складу якого входили два службовці, під час служби завдали тілесні ушкодження троє невідомих осіб та заволоділи табельною зброєю. У результаті нападу постраждали двоє прикордонників, які отримали суттєві пошкодження, але їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Читайте також
Вилучили канабіс і зброю: СБУ викрила на Сході "тітушок" нардепа Киви (фото) Вилучили канабіс і зброю: СБУ викрила на Сході "тітушок" нардепа Киви (фото)
СБУ заблокувала діяльність проросійського угруповання під керівництвом депутата Верховної Ради - Іллі Киви, яке діяло під прикриттям громадського об’єднання.
Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані
В Умані трапилась стрілянина, внаслідок якої дістали поранення двоє громадян Ізраїлю. Поліція відкрила провадження за фактом хуліганства.
Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео) Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео)
Семеро чоловіків входили до складу міжрегіонального злочинного угруповання та були причетні до скоєння тяжких злочинів. Зокрема вони неодноразово вимагали гроші у мешканців Київської та Чернігівської областей.
Loading...
Load next