Розбійний напад у Києві: жінка з пістолетом намагалася пограбувати банк (відео)

Розбійний напад у Києві: жінка з пістолетом намагалася пограбувати банк (відео)
У Києві жінка увірвалася до приміщення банку, погрожувала зброєю та вимагала 15 тисяч гривень. На виході з будівлі її чекали співробітники поліції.

Сьогодні, 20 липня у Києві жінка влаштувала розбійний напад у відділенні банку. Про це повідомили на сайті поліції Києва. 

Невідома увірвалася до приміщення банку "Укрсиббанк" , погрожуючи зброєю, вона вимагала 15 тисяч гривень.

На місці правоохоронці попередньо встановили, що до приміщення банку увійшла  невідома та кинула підпалену пляшку з рідиною, а далі почала погрожувати зброєю і вимагати гроші. Працівники установи виконали її вимогу та негайно викликали поліцію, яка за кілька хвилин прибула на адресу та біля виходу затримала зловмисницю, - зазначають у поліції Києва. 

Працівники банку виконали її вимогу, але на виході з будівлі її чекали співробітники поліції. Жертв чи постраждалих немає.

Згодом, правоохоронці з'ясували, що розбійнецею виявилась уродженка Київщини, 1998 року народження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 19 4Кримінального кодексу України - "Умисне знищення або пошкодження майна".  Досудове розслідування триває. 

Зловмисниці загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна. 

 

Читайте також
У Києві керівник турфірми вкрав з карток іноземців 630 тисяч гривень (фото) У Києві керівник турфірми вкрав з карток іноземців 630 тисяч гривень (фото)
Правоохоронці провели обшуки в автівках та за місцем мешкання підозрюваного. За результатами їх проведення поліцейські вилучили мобільні телефони, комп’ютерну техніку, акт приймання-передачі обладнання від банку та документацію.
У центрі Києва чоловік вчинив стрілянину з автомата (відео) У центрі Києва чоловік вчинив стрілянину з автомата (відео)
У вівторок, 25 січня, у центрі Києва на вул. Володимирській чоловік відкрив вогонь із автомата.
"Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео) "Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео)
Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці. Проте, окрім цього тепер його ще й судитимуть за скоєння втечі та за напад на працівника поліції.
Loading...
Load next