"Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео)

"Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео)
Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці. Проте, окрім цього тепер його ще й судитимуть за скоєння втечі та за напад на працівника поліції.

У Києві біля станції метро "Нивки" спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Окрім кримінальної відповідальності за розбій, він також отримає підозру за скоєння втечі. Подробиці спецоперації повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов на своїй сторінці у Facebook.

Це перші хвилини після затримання Ірпінського втікача Мамедсоя Афраса Куддасар-Огли. Сьогодні наші столичні колеги за орієнтуванням поліції Київщини виявили зухвальця в районі станції метро Нивки, - повідомив Нєбитов.

Відомо, що спершу зловмисник був одягнений у білу футболку та чорні штани, однак він після втечі із зали суду, яка трапилась 28 травня уродженець Азербайджану переодягнувся та "маскувався в панамку і жилетку" чорного кольору та сині джинси, аби його було важче простежити.

Так, внаслідок втечі окрім кримінальної відповідальності за розбій, оскільки за інформацією поліції він ймовірно обманював жінок, які приходили до нього на побачення
 зловмисник також отримає підозру за скоєння втечі. Наразі зловмисника передано нашим працівникам для проведення слідчих дій.

Нагадаємо, що через втечу підозрюваного в районі Ірпеня озброєні правоохоронці перевіряли кожну машину, яка виїжджала з міста. Окрім загальної інформації та орієнтування у мережі також поширювали фото втікача.

Читайте також
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень
Аферист обікрав своїх жертв та їхніх родичів на понад 1,5 мільйоні гривень. Зловмисника через його дії суд засудив до шести років позбавлення волі.
Loading...
Load next