На території коксохімічного заводу на Донеччині трапилась пожежа (фото)

На території коксохімічного заводу на Донеччині трапилась пожежа (фото)
На заводі трапилось загоряння конвеєрної стрічки. Загиблих та постраждалих внаслідок пожежі немає.

Пожежа трапилась сьогодні вранці, 21 липня, на території Авдіївського коксохімічного заводу - найбільшого коксохімічного підприємства у Європі, яке розташоване в місті Авдіївці, що на Донеччині. На території заводу виникло загоряння конвеєрної стрічки коксового цеху №1, повідомляє пресслужба ДСНС.

21 липня о 09:32 до Головного управління надійшла інформація про загорання конвеєрної стрічки коксового цеху №1 Авдіївського коксохімічного заводу, що у м. Авдіївка. Для ліквідації пожежі від Головного управління було направлено сили та засоби за підвищеним номером  виклику, - йдеться у повідомленні надзвичайників.

Зазначається, що о 10:12 пожежу вдалося локалізувати, а о 10:21 - ліквідувати. Зазначається, що виробничий процес внаслідок загоряння не зупиняли.

 Загиблих та постраждалих внаслідок пожежі немає.

Нагадаємо, що учора, 20 липня близько 17:10 поблизу Рівного на території заводу ПАТ "Рівнеазот" у цеху виробництва азотної кислоти сталася розгерметизація трубопроводу з нітрозними газами.

 

Читайте також
В Авдіївці знову загорівся коксохімічний завод: постраждалих немає (фото) В Авдіївці знову загорівся коксохімічний завод: постраждалих немає (фото)
На підприємстві виникло загорання перегрітого коксу на конвеєрній стрічці на площі 350 квадратних метрів.
У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео) У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)
Рівненські правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили авто депутата на вулиці Андрія Мельника. Трапилось це близько третьої години ночі.
На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео) На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео)
У літаку, який впав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє хасидів з США. Загиблі приїхали на Прикарпаття на відпочинок.
Loading...
Load next