У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)

У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)
Рівненські правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили авто депутата на вулиці Андрія Мельника. Трапилось це близько третьої години ночі.

У Рівному невідомі в ніч на четвер підпалили автомобіль депутата обласної ради Авід партії "За майбутнє" Руслана Потапчука. Поліція вже розпочала досудове розслідування, повідомляє пресслужба відомства у Facebook.

Позашляховик Audi Q5 горів у дворі багатоповерхівки на вулиці Андрія Мельника. Відомо, що автівка належить 39-річній рівнянці, однак наразі користується ним її рідний брат — 50-річний житель обласного центру та депутат обласної ради Руслан Потапчук.

Вогнем пошкоджено лакофарбове покриття, лобове скло, дзеркала та моторний відсік автомобіля, - йдеться у повідомленні поліції.

З місця події криміналісти також вилучили пожежне сміття і змиви паливно-мастильних матеріалів.

За фактом умисного пошкодження авто шляхом підпалу слідчі почали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 КК України. Зокрема, правоохоронці перевіряють можливу версію підпалу, яку пов'язують із депутатською діяльністю потерпілого.

Зауважимо, що в пресслужбі ДСНС зазначили, що від одного авто вогонь міг перекинутись на припарковане поряд, але цього не допустили.

 

Читайте також
Згоріли шість автівок: в Одесі на нафтопереробному заводі трапилась пожежа (відео) Згоріли шість автівок: в Одесі на нафтопереробному заводі трапилась пожежа (відео)
В Одесі на території нафтопереробного заводу сталася пожежа - полум'я охопило 70 квадратних метрів та знищило шість автівок.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
На території коксохімічного заводу на Донеччині трапилась пожежа (фото) На території коксохімічного заводу на Донеччині трапилась пожежа (фото)
На заводі трапилось загоряння конвеєрної стрічки. Загиблих та постраждалих внаслідок пожежі немає.
Loading...
Load next