Негода у Бердянську: в результаті обриву електропроводів загинуло двоє людей (відео)

Негода у Бердянську: в результаті обриву електропроводів загинуло двоє людей (відео)
Правоохоронці зазначають, що під час потужної зливи обірвалися електродроти. Вони впали у воду і двох випадкових перехожих уразило струмом.

У четвер, 22 липня в Запорізькій області у місті Бердянськ внаслідок обриву електропроводів на підтопленій ділянці загинули дві людини. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

22 липня у м. Бердянськ внаслідок інтенсивних опадів загинули дві особи (обрив електропроводів на підтопленій ділянці) та сталося підтоплення 70 дворогосподарств, - ідеться в повідомленні.

Через негоду у Бердянську було зафіксовано кілька аварій і масових відключень електрики. На ранок 23 липня електропостачання відновили майже у всіх районах міста.

Підрозділи ДСНС вивели з підтоплених ділянок 32 осіб, з них 10 дітей. Відкачали близько 740 м³ води. Наразі роботи тривають.

Нагадаємо, що вчора сильна злива накрила Одесу. В результаті негоди у місті десятки повалених дерев, вулиці міста перетворилися на повноводні потужні річки - Генуезька, Французький бульвар і Дерибасівська, а також центральна алея Аркадії.

 

Читайте також
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
Негода на Миколаївщині: випав потужний град розміром з перепелине яйце (відео) Негода на Миколаївщині: випав потужний град розміром з перепелине яйце (відео)
Водії, які рухалися трасою в бік Миколаєва, зафільмували запорошені сніжком поля. Та побиті градом дерева і автівки.
Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео) Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео)
В околицях Ялти підтоплено приватні будинки, а в Байдарській долині вийшла з берегів річка Бага.
Loading...
Load next