Потужна злива в Одесі: негода затопила десятки центральних вулиць міста (відео)

Потужна злива в Одесі: негода затопила десятки центральних вулиць міста (відео)
Після нічної зливи у місті розпочалися масштабні паводки, а також постраждала частина лінії електропередач. Також затопило Французький бульвар та вулицю Дерибасівську.

Сильна злива накрила Одесу сьогодні вночі, 22 липня. В результаті негоди у місті десятки повалених дерев, вулиці міста перетворилися на повноводні потужні річки - Генуезька, Французький бульвар і Дерибасівська, а також центральна алея Аркадії.

Мешканці почали скаржитись на перебої з електрикою, водночас у місті обмежено рух громадського електротранспорту.

Лише за годину в Одесі випав 31 міліметр опадів. Про це повідомляє видання "Думская".

Окрім того, внаслідок негоди свою роботу призупинив місцевий аеропорт. Зокрема, борт із Варшави вирішив повернутися, а літак з турецької Анталії попрямував до Борисполя.

В результаті зливи в деяких багатоповерхівках почало затоплювати під'їзди, а в деяких районах міста рівень води сягав людям до пояса - потужний потік води збивав з ніг одеситів, які намагались пройти по одній із вулиць міста.

Інформації про жертв і постраждалих наразі немає.

До ліквідації наслідків негоди залучили понад 100 рятувальників, а комунальні служби перейшли на режим цілодобового чергування.

 

Читайте також
Раптова злива в Чернівцях: негода підтопила вокзал і центральні вулиці (відео) Раптова злива в Чернівцях: негода підтопила вокзал і центральні вулиці (відео)
Потужна злива перетворила центральні вулиці Чернівців на річки з брудною водою. Дощ також затопив і залізничний вокзал у місті.
На півдні України після проливних дощів трапилось нашестя комарів (відео) На півдні України після проливних дощів трапилось нашестя комарів (відео)
У Криму та Одеській області трапився "апокаліпсис" з комарів. Проте, південні території України страждають не лише від нашестя комарів, а й також від павуків, яких побільшало після їхньої появи.
Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео) Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео)
В околицях Ялти підтоплено приватні будинки, а в Байдарській долині вийшла з берегів річка Бага.
Loading...
Load next