Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео)

Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео)
Наразі місцеві поліцейські встановлюють усі обставини події і вирішуються питання з правовою кваліфікацією вибуху страйкбольної гранати. Внаслідок інциденту постраждав водій автівки, його одразу госпіталізували до лікарні.

Вибух в салоні автомобіля у Дніпрі стався сьогодні, 2 вересня, серед білого дня у Соборному районі міста. За попередніми даними, вибухнула страйкбольна граната, повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Зокрема, інформація про надзвичайну подію надійшла до правоохоронців у четвер, 2 вересня, близько 12:00. Внаслідок події тілесні ушкодження отримав водій автомобіля.

Внаслідок події тілесні ушкодження отримав 36-річний водій автомобіля. Більше ніхто не постраждав, - повідомили у поліції.

Зокрема, за попередніми даними, вибух трапився в салоні автомобіля "Subaru" в районі переднього пасажирського сидіння. Окрім цього на місці події на вулиці Ливарній працюють експерти-криміналісти, вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

Фахівці вилучили з місця вибуху рештки страйкбольної гранати, а також пошкоджену сумку водія.

Читайте також
Забрав життя двох людей: слідство розглядає дві версії вибуху авто у Дніпрі (відео) Забрав життя двох людей: слідство розглядає дві версії вибуху авто у Дніпрі (відео)
Після вибуху, який трапився минулого тижня в автомобілі у Дніпрі, в якому загинули дві людини, поліція відкрила справу за статтею "терористичний акт".
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео) У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео)
У Дніпрі поліція затримала 43-річного чоловіка, який погрожував підірвати будинок за допомогою гранати Ф-1, яку правоохоронці виявили в нього під час огляду.
Loading...
Load next