На Херсонщині правоохоронці виявили наркоплантацію вартістю 300 млн грн (відео)

На Херсонщині правоохоронці виявили наркоплантацію вартістю 300 млн грн (відео)
На Херсонщині виявили рекордний посів конопель. Наразі правоохоронці встановлюють, хто є власником земельної ділянки.

На території Чаплинської територіальної громади, що на Херсонщині, правоохоронці виявили 34 700 кущів конопель, які оцінюються у понад 300 млн гривень.

Про це повідомили на сторінці поліції Херсонської області у Facebook.

Наркоплантація ретельно доглядалася та охоронялася. Наразі в умовах ізолятора тимчасового тримання перебувають чотири учасники групи, причетної до вирощування наркорослин. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.310 Кримінального кодексу України. Нині тривають необхідні слідчі заходи, - йдеться у повідомленні.

Наркоплантація знаходилася на території зруйнованої птахофабрики. Вздовж рядків із коноплею було прокладене крапельне зрошення, також рослини ретельно оброблялися проти бур'янів. Неподалік від посіву зловмисники встановили сторожову вежу, з якої спостерігав черговий, озброєний гладкоствольною мисливською рушницею. 

За незаконне вирощування конопель відкрите кримінальне провадження, слідчі дії тривають. Встановлюють, хто власник земельної ділянки, організатор групи та шляхи реалізації наркосировини.

 

Читайте також
Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото) Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото)
Зловмисник збував «товар» через віртуальну наркокрамницю, створену в одному із месенджерів. Під час обшуку у фігуранта виявили наркотичні речовини, схожі на кокаїн, канабіс, гашиш та МДМА. Правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.
Під Борисполем поліцейські знайшли 3 гектари конопель на 20 млн грн (фото) Під Борисполем поліцейські знайшли 3 гектари конопель на 20 млн грн (фото)
Загальна площа посіву становить понад 3 гектари. Із цієї ділянки вилучили майже 100 000 рослин.
У Херсоні затримали чоловіка, який хотів перевезти наркотики в окупований Крим У Херсоні затримали чоловіка, який хотів перевезти наркотики в окупований Крим
Кримчанин планував перевозити з Херсону до тимчасово окупованого Криму психотропні речовини, щоб використовувати їх для виготовлення метамфетаміну.
Loading...
Load next