Під Борисполем поліцейські знайшли 3 гектари конопель на 20 млн грн (фото)

Під Борисполем поліцейські знайшли 3 гектари конопель на 20 млн грн (фото)
Загальна площа посіву становить понад 3 гектари. Із цієї ділянки вилучили майже 100 000 рослин.

У Бориспільському районі Київщини поліцейські знайшли плантацію конопель площею 3,5 гектара. Частину рослин правоохоронці забрали для досліджень, решту — спалили.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Загалом на ділянці, яку знайшли неподалік села Вовчків, росло приблизно 100 тисяч рослин, які за цінами чорного ринку коштують понад 20 мільйонів гривень.

Відібрані зразки вилучені та були направлені до Київського НДЕКЦ МВС України для проведення відповідних експертних досліджень. Решту рослин  знищено. 

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снодійного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи спрямовані на виявлення осіб, причетних до незаконного посіву нарковмісних рослин.

 

Читайте також
Сутичка у Києві: невідомі побили та застрелили чоловіка Сутичка у Києві: невідомі побили та застрелили чоловіка
У Дніпровському районі Києва невідомі посеред вулиці побили та застрелили чоловіка. Кримінальне провадження поки не відкрито.
У Києві хлопець стрибнув з моста на лобове скло вантажівки та загинув (фото) У Києві хлопець стрибнув з моста на лобове скло вантажівки та загинув (фото)
Слідчі Білої Церкви розслідують обставини самогубства неповнолітнього юнака.
У Києві чоловік розбещував 8-річну дівчинку: раніше він відбував покарання за аналогічний злочин У Києві чоловік розбещував 8-річну дівчинку: раніше він відбував покарання за аналогічний злочин
Зловмисник зайшов до навчального закладу та у вбиральні скоїв розпусні дії відносно 8-річної дівчинки. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.
Loading...
Load next