У Польщі помер другий українець, що постраждав у ДТП минулої суботи

У Польщі помер другий українець, що постраждав у ДТП минулої суботи
Чоловік помер у лікарні, наразі вирішується питання про транспортування тіла додому.

У Польщі помер другий постраждалий після ДТП за участю мікроавтобуса Volkswagen Transporter та легкового автомобіля Nissan, що сталася у суботу вранці поблизу міста Радомсько Лодзького воєводства у центрі Польщі.

Про це повідомив радник-посланника посольства України в Польщі Олег Куця, інформує Укрінформ. 

На жаль, у лікарні помер другий українець, постраждалий у ДТП за участю українського мікроавтобуса в минулу суботу,- повідомив Куць.

Він сказав, що про смерть чоловіка вже поінформували родичів. Вирішується питання транспортування тіла додому.

Троє інших постраждалих громадян України перебувають у лікарнях. Вони мають медичну страховку, необхідну для тривалого лікування.

Справа ДТП українського мікроавтобуса перебуває на контролі посольства України у Варшаві, ГКУ у Кракові, Департаменту консульської служби МЗС України.

Нагадаємо, що у суботу, 24 липня українські громадяни, які їхали в мікроавтобусі Volkswagen Transporter у Польщі, потрапили у ДТП. Внаслідок аварії постраждали семеро українців. 

Згодом з’ясувалося, що 36-річна жінка, яка керувала легковим автомобілем, мала у крові чотири проміле алкоголю. Її затримали. Місцева прокуратура висунула жінці звинувачення у доведенні до катастрофи у наземному русі. Їй загрожує до 12-ти років ув’язнення.

Читайте також
У Польші сталися дві аварії за участі українців: є загиблі У Польші сталися дві аварії за участі українців: є загиблі
Попередньо слідство не виключає жодних причин аварій, зокрема і перевищення швидкості водіями.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина
В Австрії 31 серпня трапилася жахлива ДТП за участі родини українців. Внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.
Loading...
Load next