У Польші сталися дві аварії за участі українців: є загиблі

У Польші сталися дві аварії за участі українців: є загиблі
Попередньо слідство не виключає жодних причин аварій, зокрема і перевищення швидкості водіями.

ДТП сталися в середу ввечері та у четвер зранку у місті Катовіце на півдні Польщі. В наслідок аварій загинули двоє громадян України, ще один українець отримав важкі травми.

Про це повідомила речниця міської поліції в м. Катовіце Агнєшка Жилка, інформує Укрінформ. 

У четвер вранці на з’їзді з дороги національної значення №86 на дорогу національного значення №79 у ДТП потрапили два громадянина України віком 21 і 22 роки, які їхали автомобілем Opel Astra. З невідомих причин вони з’їхали з дороги, автомобіль перекинувся і зіткнувся з деревом. Вони загинули на місці, - поінформувала вона.

У виданні зазначають, що увечері в четвер, 6 жовтня, в одному з тунелів у м. Катовіце 43-річний громадянин України, який їхав вантажівкою, з невідомих причин з’їхав з дороги й врізався в захисний екран вздовж дороги, пошкодивши систему управління, яка відповідає за подачу електроенергії й вентиляцію в тунелі.

Непритомного чоловіка у важкому стані доставлено до лікарні. Крім українця, ніхто в аварії не постраждав, - повідомила Жилка.

Речниця додала, що чоловік працює в одній з польських транспортних компаній.

Вона запевняє, що місцева прокуратура розпочала слідство за фактами двох ДТП. Попередньо слідство не виключає жодних причин аварій, зокрема і перевищення швидкості водіями. 

Читайте також
У Польщі помер другий українець, що постраждав у ДТП минулої суботи У Польщі помер другий українець, що постраждав у ДТП минулої суботи
Чоловік помер у лікарні, наразі вирішується питання про транспортування тіла додому.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
У Польщі мікроавтобус з українцями в салоні потрапив у ДТП: є загиблі У Польщі мікроавтобус з українцями в салоні потрапив у ДТП: є загиблі
Внаслідок ДТП постраждали семеро українців, один з яких згодом загинув. В аварію потрапили працівники, які їхали на роботу в Польщу.
Loading...
Load next