У Польщі мікроавтобус з українцями в салоні потрапив у ДТП: є загиблі

У Польщі мікроавтобус з українцями в салоні потрапив у ДТП: є загиблі
Внаслідок ДТП постраждали семеро українців, один з яких згодом загинув. В аварію потрапили працівники, які їхали на роботу в Польщу.

У суботу, 24 липня українські громадяни, які їхали в мікроавтобусі Volkswagen Transporter у Польщі, потрапили у ДТП. Внаслідок аварії постраждали семеро українців, один з яких згодом загинув.

Про це повідомили у посольстві України у Польщі.

У повідомленні йшлося, що ДТП сталася за участю мікроавтобуса Volkswagen Transporter та легкового автомобіля Nissan поблизу міста Радомсько, Лодзьке воєводство. Внаслідок зіткнення постраждали 7 громадян України, яких доправили до лікарень у Лодзі, Радомсько, Пьотркув-Трибунальські та Ченстохові.

Радник-посланник посольства України в Польщі Олег повідомив в ефірі телеканалу «Україна 24», що у цьому ДТП загинув один українець. Він також додав, що у медзакладах перебувають четверо українців, двох вже виписали.

В цьому ж ефірі секретарка консульських питань посольства України у Польщі Катерина Баранецька розповіла, що на зустрічну смугу виїхав автомобіль Nissan, водій якого перебував у нетверезому стані.

За її словами, автівка зіткнулася з мікроавтобусом, в якому перебували 7 українців та двоє поляків. Постраждалі отримали травми різного ступеня важкості. Наразі поліція проводить розслідування ДТП.

Баранецька зазначила, в ДТП потрапили працівники, яких везли на роботу, цей автобус організований працедавцем. 

 

 

Читайте також
У Польші сталися дві аварії за участі українців: є загиблі У Польші сталися дві аварії за участі українців: є загиблі
Попередньо слідство не виключає жодних причин аварій, зокрема і перевищення швидкості водіями.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
У Польщі помер другий українець, що постраждав у ДТП минулої суботи У Польщі помер другий українець, що постраждав у ДТП минулої суботи
Чоловік помер у лікарні, наразі вирішується питання про транспортування тіла додому.
Loading...
Load next