Поліція встановила особу, яка вбила шестирічну дівчинку під Харковом

Поліція встановила особу, яка вбила шестирічну дівчинку під Харковом
Вбивцею виявився 13-річний хлопець, який мешкає з мамою по сусідству. 

Вчора, 28 липня у Старому Салтові, що на Харківщині зникла 6-річна дівчинка Мирослава Третяк. 29 липня вранці поліція повідомила про затримання вбивці дитини. Правоохоронці встановили особу зловмисника – це 13-річний місцевий мешканець. 

Про це інформує пресслужба поліції Харківщини.

Відомо, що ввечорі, 28 липня мати дівчинки повідомила про її зникнення. Вона розказала, що 6-річна донька близько 18-00 під час прогулянки пішла з двору будинку,  де гуляла із 13-річним сусідським хлопчиком та додому не повернулася. 

У цей же день, 28 липня, близько 23-50, в ході проведення розшукових заходів, у покинутому будинку в смт Старий Салтів поліція виявила тіло малолітньої з ознаками насильницької смерті у вигляді забиття голови та обличчя, - зазначають у поліції Харківщини.

Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 13-річний хлопець, який мешкає з мамою по сусідству. 

Зараз готується клопотання в суд про дозвіл на допит хлопця і поміщення його в приймальник-розподільник для дітей ГУНП в Харківській області. 

Читайте також
Підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві 7-річної дівчинки повісився у СІЗО Підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві 7-річної дівчинки повісився у СІЗО
Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової з Херсонщини вчинив самогубство. Він повісився у камері в СІЗО. Крім того, чоловік начебто залишив передсмертну записку.
Дитина за $60 тисяч: СБУ викрила схему продажу немовлят за кордон Дитина за $60 тисяч: СБУ викрила схему продажу немовлят за кордон
На Харківщині СБУ викрила незаконну схему. Зловмисники продавали іноземцям немовлят.
Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.
Loading...
Load next