Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину

Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.

У селі Бреусівка, що на Полтавщині на узбіччі біля дороги знайшли тіло 17-річної дівчини. Виявилося, що напередодні дівчина випивала зі своїми друзями, однак додому вона вже не повернулась.

Підозрюваного у жорстокому злочині взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави, повідомляє пресслужба національної поліції.

”Неповнолітньому жителю Козельщинської  тергромади вручили підозру у зґвалтуванні (ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України) неповнолітньої жительки с. Бреусівка Козельщинської тергромади, тіло якої виявили 30 квітня на узбіччі місцевої дороги перехожі”, - йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за трьома статтями Кримінального Кодексу України про умисне вбивство, зґвалтування неповнолітньої  та ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, якщо це діяння спричинило смерть потерпілої особи. Санкції статей передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зокрема правоохоронці встановили також особу місцевої 39-річної жительки, яка продала неповнолітньому хлопцеві горілку. На жінку поліцейські склали адміністративний протокол за частиною 3 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Нагадаємо, що тіло неповнолітньої дівчини знайшли 30 квітня біля села Бреусівка, що на Полтавщині. Місцеві мешканці села одразу підрзрювали, що неповнолітню дівчину спершу побили, а потім зґвалтували, однак у тодішніх висновках експерта причина смерті дівчини була інша -  внаслідок отруєння алкоголем, набряку головного мозку та токсичної енцефалопатії.

Читайте також
"Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей "Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей
У селі Кладьківка на Чернігівщині 14 листопада чоловік на очах в чотирьох дітей убив їхню матір.
На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину
У селі Бреусівка, що на Полтавщині на узбіччі біля дороги знайшли тіло 17-річної дівчини. Виявилося, що напередодні дівчина випивала зі своїми друзями, однак додому вона вже не повернулась.
Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото) Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото)
У Харкові 2 травня у квартирі на вулиці Дружби Народів виявили мертвими молоду пару - 24-річну жінку та 29-річного чоловіка. Правоохоронцям вдалось спіймати підозрюваного у жорстокому вбивстві, однак той повідомив поліцейським дещо іншу версію трагедії.
Loading...
Load next