Не сподобався рівень обслуговування: у Києві чоловік підпалив кафе (фото)

Не сподобався рівень обслуговування: у Києві чоловік підпалив кафе (фото)
На момент скоєння правопорушення чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Киянину загрожує до десяти років ув'язнення.

У Києві відвідувачу не сподобалось обслуговування у закладі, тож він вирішив влаштувати там пожежу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

Пожежа сталася на вулиці на вулиці Шолом Алейхема. Внаслідок підпалу ніхто не постраждав.

Нам зловмисник пояснив, що йому не сподобалось обслуговування у кафе, тож він вирішив помститися: розбив вікно, вилив всередину запальну суміш та запалив її. Внаслідок пожежі пошкоджений інтер’єр залу. З місця події ми вилучили пластикову пляшку, яку направили на проведення експертизи, - йдеться у повідомленні.

Підпалювачем виявився раніше не судимий 35-річний киянин, якого затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У поліції повідомляють, що на момент скоєння правопорушення чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Прилад Драгер показав 1.6 проміле.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Зловмиснику загрожує до десяти років ув'язнення.

 

Читайте також
У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю
Суд заарештував двох найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні – "Умку" та "Лашу Сван". Відомо, що двоє злочинців контролювали криміналітет одразу в кількох областях.
У Києві хлопець стрибнув з моста на лобове скло вантажівки та загинув (фото) У Києві хлопець стрибнув з моста на лобове скло вантажівки та загинув (фото)
Слідчі Білої Церкви розслідують обставини самогубства неповнолітнього юнака.
В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео) В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео)
Чоловік, який кинув "коктейль Молотова" в офіс омбудсмена, також намагався підпалити двері Верховного касаційного суду. Спроба підпалу суду відбулася на вулиці Пилипа Орлика у Києві.
Loading...
Load next