У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео)

У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео)
Двоє чоловіків з метою помсти жорстоко побили столичного безпритульного, згодом усвідомлюючи, що вогонь призведе до смерті та спричинить фізичні страждання, підозрювані підпалили потерпілого та покинули місце злочину.

Двоє чоловіків прийшли до померлого у недобудову, де спершу жорстокого побили його, а згодом облили легкозаймистою речовиною та холоднокровно підпалили. Київські правоохоронці затримали двох чоловіків, які підозрюються у вбивстві безпритульного шляхом підпалу, повідомляє Департамент карного розшуку у Telegram-каналі.

Трагедія трапилась учора, 6 травня, на одній із вулиць столиці чоловік благав про допомогу, в той час на ньому палав одяг. 

"На місце негайно прибули працівники ДСНС, лікарі та поліцейські. Чоловіка у важкому стані госпіталізували до лікарні, де невдовзі він помер", - йдеться у повідомленні Департаменту.

Зловмисників вдалось оперативно затримали - за дві години після отримання повідомлення. Свій жорстокий вчинок вони пояснили тим, що нібито померлий безпритульний образив сина одного із кривдників, тому вони вирішили помститися чоловікові.

Київська міська прокуратура повідомила, що жорстокі дії двох підозрюваних кваліфікують як умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, за попередньою змовою групою осіб. За вчинення цього злочину законом передбачено покарання у виді довічного позбавлення волі.

Наразі правоохоронці готують клопотання про застосування щодо обох підозрюваних запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Проте, безпритульного чоловіка все ж таки не вдалось врятували. Отримані опіки внаслідок відпалу виявились несумісними із життя - він помер в одній зі столичних лікарень сьогодні, 7 травня.

 

Читайте також
За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео) За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео)
Вчителька відлупцювала дитину з аутизмом на очах в інших школярів. Столична поліція переконана, що інцидент трапився близько пів року тому - у 2020 році.
Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото) Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото)
Одним із напрямів роботи ДБР є викриття та притягнення до відповідальності правоохоронців, які перевищують свої повноваження і знущаються з громадян. Серед останніх таких історій — перевищення повноважень працівниками поліції у Житомирській та Запорізькій областях, а також на Київщині.
В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео) В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео)
Чоловік, який кинув "коктейль Молотова" в офіс омбудсмена, також намагався підпалити двері Верховного касаційного суду. Спроба підпалу суду відбулася на вулиці Пилипа Орлика у Києві.
Loading...
Load next