Захоплення будівлі: у Києві чоловік з гранатою погрожував підірвати Кабмін (відео)

Захоплення будівлі: у Києві чоловік з гранатою погрожував підірвати Кабмін (відео)
Поліція повідомила про затримання зловмисника. Мотиви його дій наразі невідомі.

У середу, 4 серпня невідомий чоловік тримаючи в руках предмет, схожий на гранату прорвався до Кабміну, погрожуючи підірвати пристрій. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова правління ГО "Стоп корупції" Ігор Бондарчук.

На відео видно, як агресивний чоловік тримаючи в руках предмет, схожий на гранату, вимагає представника КМУ зайти всередину будівлі. Він використовує нецензурну лексику в сторону працівника відомства. Правозахисники ВГО "Стоп корупції" намагався вгамувати зловмисника, у результаті той забіг всередину.

"СтопКор" повідомляє, що спочатку чоловік не проявляв агресії, однак потім його настрій різко змінився - та почалось. Також журналісти зазначають, що захопник Кабміну - інвалід війни. 

Наразі зловмисника, який погрожував підірвати будівлю Кабінету міністрів, затримали

Спецоперація зі затримання чоловіка завершилася успішно. Правоохоронці вели перемовини з чоловіком. Він також вибачився перед поліцейськими. Після цього зловмисника затримали. Про це інформує 24 канал. 

Нардеп від "Слуги народу" Максим Бужанський у мережі повідомив, що могла трапитися справжнє лихо, бо граната була бойовою. 

Читайте також
Колишній боєць "Айдару": деталі затримання терориста будівлі Уряду (фото) Колишній боєць "Айдару": деталі затримання терориста будівлі Уряду (фото)
Відомо, що затриманий це – ветеран війни на Сході. Зловмисник неодноразово звертався до волонтерів по психологічну, моральну та зрідка матеріальну допомогу.
Loading...
Load next