На Тернопільщині знайшли рештки молодика: хлопець зник 17 років тому (фото)

На Тернопільщині знайшли рештки молодика: хлопець зник 17 років тому (фото)
Впродовж кількох днів правоохоронці Підволочиського району спільно із мешканцями громади намагалися розшукати на стихійному сміттєзвалищі рештки юнака, який 17 років тому пішов з дому та не повернувся.

У селі Гнилички, що на Тернопільщині, 4 серпня знайшли людські кістки. Ймовірно, це рештки 16-річного хлопця, який пішов з дому та не повернувся 17 років тому. 

Про це повідомили на сайті Нацполіції. 

За словами правоохоронців, у 2004 році родичі потерпілого звернулися до поліції із заявою про зникнення. Родина сподівалася до останнього знайти хлопця живим.  

Кілька днів тому на закинутому сміттєзвалищі люди знайшли кістки. Проте експерт, який виїжджав на місце події сказав, що рештки не людські.

Ми знову розпочали відтворювати та встановлювати деталі подій, які трапилися у 2004 році. З'ясували, що зниклий юнак того вечора поїхав у село з двома товаришами. І лише після розмови з одним із них стало відомо, що трапилося насправді, - розповів очільник відділення поліції №5 у м.Підволочиськ  Микола Смакула.

Очевидець рзповів, що у ніч зникнення він разом з товаришами поїхав на закинуту ферму за кольоровим металом. Загиблий заліз у електрощитову, яка виявилася підключена до мережі. Хлопця вдарило струмом. Він помер на місці події. Друзі злякалися і вирішили захоронити тіло самостійно. Вони вивезли знайомого за село і закопали на стихійному сміттєзвалищі. 

Ці слова підтвердив і спільник, повідомив Микола Смакула.

У поліції додали, що наразі відкрито провадження за статтею про умисне вбивство безвісти відсутнього, слідство триває.

Читайте також
У Харкові собаки загризли свою господарку: жінка утримувала псів бійцівської породи У Харкові собаки загризли свою господарку: жінка утримувала псів бійцівської породи
Загибла та її донька утримували у домоволодінні 5 собак бійцівської породи.
Жорстоке розчленування людини у Києві Жорстоке розчленування людини у Києві
Підозрюваного у вбивстві взято під варту.
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
Loading...
Load next