У Луцьку жінка хотіла вбити свою 2-річну дочку

У Луцьку жінка хотіла вбити свою 2-річну дочку
За словами чоловіка, він з другою дочкою спав в іншій кімнаті, коли серед ночі почув стогін. Увійшовши до кімнати, він побачив закривавлену дружину та дитину.

У Луцьку в ніч на 2 листопада у квартирі однієї з багатоповерхівок жінка порізала себе та свою 2-річну доньку. Постраждалі перебувають у реанімації. Про це пише сайт КорреспонденТ.net.

Зазначається, що до поліції зателефонував чоловік жінки. Він повідомив, що його дружина намагалася накласти на себе руки, а також порізала себе і дочку 2019 року народження.

За словами чоловіка, він із другою дочкою спав в іншій кімнаті, коли серед ночі почув стогін. Увійшовши до кімнати, він побачив закривавлену дружину та дитину.

Жінку з множинними колото-різаними ранами доправили до міської клінічної лікарні. Дитину відвезли до обласної дитячої лікарні також із колото-різаними ранами.

Як повідомляє поліція Волинської області, правоохоронці встановлюють, за яких обставин стався інцидент.

За фактом спроби умисного вбивства відомості зареєстровані в ЄРДР (ч. 2 ст. 115 КК України). Розслідування продовжується.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями 17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями
У Чернівецькій області хлопець отримав 6 років позбавлення волі за зґвалтування малолітньої дитини.
Правоохоронці Харкова забрали дитину від рідної мати (фото) Правоохоронці Харкова забрали дитину від рідної мати (фото)
Дівчинка жила в неналежних умовах, де не було навіть опалення та харчувих продуктів. Зараз дитина перебуває в лікарні. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує.
Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото) Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото)
Зловмисник збував «товар» через віртуальну наркокрамницю, створену в одному із месенджерів. Під час обшуку у фігуранта виявили наркотичні речовини, схожі на кокаїн, канабіс, гашиш та МДМА. Правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.
Loading...
Load next