У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)

У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.

Сьогодні, 15 вересня, у Дніпрі вибухнув автомобіль, де загинули двоє людей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Повідомлення про подію надійшло в поліцію сьогодні близько 9 ранку. Вибух стався в автомобілі Nissan Primera на вул.Богдана Хмельницького в м. Дніпро. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії, - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що в результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля.

Встановлено, що в автомобілі перебували чоловік та жінка. "Особи загиблих попередньо встановлені за документами, виявленими на місці події", - заявили у поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

Як пише "Днепр оперативный" із посиланням на власні джерела, мова йде про замовне вбивство. Один із загиблих був членом громадської організації "Український Легіон". Вибух стався неподалік від міської лікарні №16. Водієві авто відірвало половину тулуба. Вибух був настільки сильним, що в неподалік розташованому будинку на перших поверхах повилітали шибки.

 

Читайте також
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео) Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео)
У Дніпрі 15 вересня посеред вулиці вибухнула машина. Загинули дві людини – речниця ДСНС Дніпропетровської області Дарина Гречищева та інструктор долікарської допомоги Олексій Кавлак.
Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото) Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)
Ймовірною причиною пожежі у житловому будинку у Білогородці, що на Київщині була спроба приховати жорстоке вбивство. Вбитому чоловікові вирізали серце і частину легень.
Loading...
Load next