В окупованому Криму затопило трасу, яка веде до Кримського мосту (відео)

В окупованому Криму затопило трасу, яка веде до Кримського мосту (відео)
Окупанти пояснили підтоплення "рясними опадами" й організували об'їзд за напрямком село Леніне – село Іллічова.

В окупованому Росією Криму пройшли сильні дощі, внаслідок чого була затоплена траса "Таврида". Рух дорогою був ускладнений, тому окупантам довелось організувати об'їзд затопленої ділянки, повідомляє "Крим.Реалії".

Причина – підтоплення, викликане рясними опадами. Рух тимчасово здійснюється за направленням село Леніне – село Іллічова (км 55 з виїздом на км 64), – йдеться в повідомленні Росавтодору.

Так, на 13 та 14 серпня на території окупованого півострова оголосили штормове попередження. На східній частині захопленого Росією Криму очікують погіршення погодних умов. Підтоплення ж траси окупаційна адміністрація пояснила "рясними опадами".

Зокрема, у результаті рясних опадів 11 серпня в селах Сімферопольського району підтопило 4 будинки і 11 дворів, повідомили вранці 12 серпня в управлінні російського МНС по Криму.

Нагадаємо, що трасу "Таврида" побудували росіяни вже після окупації півострова й пролягає вона через центральний Крим в Севастополь.

Читайте також
"Плаває" вдруге за місяць: окуповану Ялту знову затопило (відео) "Плаває" вдруге за місяць: окуповану Ялту знову затопило (відео)
В окупованому Російською Федерацією Криму знову пройшли проливні дощі. Проте, наслідки не такі масштабні, як під час першого потопу.
Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео) Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео)
В околицях Ялти підтоплено приватні будинки, а в Байдарській долині вийшла з берегів річка Бага.
Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель
На території окупованого Російською Федерацією Криму потужний смерч пошкодив 6 будинків і 6 господарських будівель.
Loading...
Load next