"Плаває" вдруге за місяць: окуповану Ялту знову затопило (відео)

"Плаває" вдруге за місяць: окуповану Ялту знову затопило (відео)
В окупованому Російською Федерацією Криму знову пройшли проливні дощі. Проте, наслідки не такі масштабні, як під час першого потопу.

Учора, 26 червня, у туристичному колись місті Ялта знову зафіксували сильну зливу, яка призвела до чималих підтоплень - є інформація про підтоплені будинки, але про постраждалих від негоди наразі нічого невідомо. Про це пишуть "Крим.Реалії" та головне управління МНС Росії у Криму.

За даними "кримського гідрометцентру", на території Ялти випало 19 мм опадів за місячної норми в 42 мм. Тривала негода в місті близько двох годин.

Підрозділи МНС Росії проводять перевірку інформації, що надійшла, здійснюють комплекс заходів з ліквідації підтоплень, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що деякі дороги Ялти знову перетворилися на річки – води було приблизно до середини колеса легкових автомобілів. Зокрема, на одній з ялтинських вулиць потік води "змив" екскаватор, на в'їздах до міста учора, 26 червня, утворилися немалі затори.

Однак, станом на вчора в Ялті ще з попередньої негоди були підтоплені чотири приватні житлові будинки й 10 підвальних приміщень житлових багатоповерхівок, повідомляє "Крим.Реалії".

Нагадаємо, що під час зливи 16-18 червня на Кримському півострові в окупованій Росією Ялті через проливні дощі з берегів вийшла річка Водоспадна, утворивши потоп та заблокувавши усе місто. Внаслідок повені в окупованій Ялті кількість людей, зниклих безвісти унаслідок повені, зросла до двох, постраждалих — до 24. 

Читайте також
Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео) Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео)
В околицях Ялти підтоплено приватні будинки, а в Байдарській долині вийшла з берегів річка Бага.
Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель
На території окупованого Російською Федерацією Криму потужний смерч пошкодив 6 будинків і 6 господарських будівель.
Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео) Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео)
На Кримському півострові в окупованій Росією Ялті через проливні дощі з берегів вийшла річка Водоспадна, утворивши потоп та заблокувавши усе місто.
Loading...
Load next