Згоріли шість автівок: в Одесі на нафтопереробному заводі трапилась пожежа (відео)

Згоріли шість автівок: в Одесі на нафтопереробному заводі трапилась пожежа (відео)
В Одесі на території нафтопереробного заводу сталася пожежа - полум'я охопило 70 квадратних метрів та знищило шість автівок.

Масштабна пожежа, яка виникла учора, 12 серпня, на території зупиненого Одеського нафтопереробного заводу, що на вулиці Шкодова Гора, 1 знищила шість автомобілів. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в області. 

Стовпи чорного диму помітили місцеві жителі й одразу викликали пожежників. 

Рятувальники оперативно виїхали на гасіння пожежі. По прибуттю до місця виклику вогнеборці встановили, що горять 6-ть автомобілів. Пожежу було ліквідовано о 19 годині 06 хвилин на загальній площі 70 м.кв, - йдеться у повідомленні надзвичайників.

Зокрема, зазначимо, що пожежу силами 24 рятувальників було ліквідовано через пів години після отримання виклику. Завдяки цьому вдалось загасити вогонь та не допустити його розповсюдження на завод, який наразі не працює. Проте, там і досі зберігають залишки паливо-мастильних матеріалів.

Причини пожежі та сума завданих збитків наразі встановлюється.

Відео гасіння пожежі опублікувало "Суспільне. Одеса" у своєму Telegram-каналі.

Читайте також
У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео) У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)
Рівненські правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили авто депутата на вулиці Андрія Мельника. Трапилось це близько третьої години ночі.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
На території коксохімічного заводу на Донеччині трапилась пожежа (фото) На території коксохімічного заводу на Донеччині трапилась пожежа (фото)
На заводі трапилось загоряння конвеєрної стрічки. Загиблих та постраждалих внаслідок пожежі немає.
Loading...
Load next