У Індійському океані на судні під час пожежі загинув 20-річний моряк із Одеси (фото)

У Індійському океані на судні під час пожежі загинув 20-річний моряк із Одеси (фото)
На судні MSC MESSINA, яке здійснювало рейс зі Шрі-Ланки до Сінгапуру трапилась масштабна пожежа, внаслідок якої загинув юний український моряк, родом з Одеси.

Займання на судні трапилось 25 червня, у машинному відділенні корабля. На борту були 28 членів екіпажу, серед них й українські моряки. Та, на жаль, для одного із них цей рейс виявився трагічним - 20-річний юнак, який намагався загасити пожежу загинув на місці подіїповідомляє морський портал Seafarers Journal.

Судно MSC MESSINA йшло зі Шрі-Ланки до Сінгапуру. На півдорозі між Шрі-Ланкою і Малаккською затокою в машинному відділенні судна почалася пожежа, - йдеться у повідомленні.

Для загиблого одесита Богдана Ковтуненка це був всього лише другий рейс. Наразі вся команда корабля залишається на борту аварійного судна, яке поки перебуває на буксирі й увійшов вже у Сінгапур.

Зокрема, міністерство закордонних справ України доручило посольствам в Індії та Сінгапурі негайно перевірити ситуацію на цьому судні, про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко у Twitter.

Читайте також
В Аденській затоці застрягли десять українських моряків: один чоловік загинув через спеку В Аденській затоці застрягли десять українських моряків: один чоловік загинув через спеку
На знеструмленому судні Throrn1 поблизу берегів Африки знаходяться 11 членів екіпажу, серед яких 10 - українці.
Захопив судно в Індійському океані: в Україні вперше повідомили про підозру у піратстві (фото) Захопив судно в Індійському океані: в Україні вперше повідомили про підозру у піратстві (фото)
Громадянин України протягом чотирьох днів утримував судно в Індійському океані. Чоловік погрожував екіпажу зброєю та вимагав викуп.
Вимагав 500 тисяч доларів: СБУ затримала першого офіційного пірата в історії України (фото) Вимагав 500 тисяч доларів: СБУ затримала першого офіційного пірата в історії України (фото)
Офіційним та першим в Україні піратом, який захопив судно в Індійському океані та вимагав викуп, виявився житель Миколаївщини.
Loading...
Load next