Акції Нацкорпусу під Офісом президента: постраждав відеооператор телеканалу (відео)

Акції Нацкорпусу під Офісом президента: постраждав відеооператор телеканалу (відео)
Відеооператор телеканалу "1+1" потерпів від сльозогінного газу під час спровокованих правопорушень учасниками акції на Банковій під ОПУ.

У суботу, 14 серпня, час акції протесту під Офісом президента, організованої партією Національний корпус, оператор телеканалу 1+1 постраждав від сльозогінного газу.

Про це повідомив директор департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

Медики підрозділу ТОР патрульної поліції Києва надали допомогу відеооператору телеканалу 1+1, який потерпів від сльозогінного газу під час спровокованих правопорушень учасниками акції на Банковій під ОПУ, - написав він.

Нагадаємо, що 14 серпня Нацкорпус зібрався на Майдані Незалежності і пройшов колоною до Банкової, аби на мітингу вимагати відмовитися від імплементації "формули Штайнмайера" в українське законодавство і від відновлення подачі води в Крим. 

 

Читайте також
Сутички біля Офісу президента: від націоналістів постраждали 8 правоохоронців (відео) Сутички біля Офісу президента: від націоналістів постраждали 8 правоохоронців (відео)
Нацкорпус зібрався на Майдані Незалежності і пройшов колоною до Банкової, аби на мітингу вимагати відмовитися від імплементації "формули Штайнмайера" в українське законодавство і від відновлення подачі води в Крим.
На Луганщині рейсовий автобус злетів у кювет: п'ятеро госпіталізованих (фото) На Луганщині рейсовий автобус злетів у кювет: п'ятеро госпіталізованих (фото)
Внаслідок ДТП пасажири мікроавтобуса перелами переломи кінцівок та численні забиття.
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
Loading...
Load next