Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео)

Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео)
Порошенко відреагував на акцію провокаторів біля його будинку у Козині. Він наголосив, що проплачені акції не зможуть змінити стратегію його політичної сили та не залякають ні його, ні його прибічників.

Вчора, 9 жовтня, у селі Козин поблизу будинку експрезидента України Петра Порошенка відбулися акції двох громадських організацій з різними точками зору на політичні події в країні. 

Після закінчення акції п'ятий президент України вийшов до активістів та ветеранів, які стояли на захисті його будинку та подякував їм за стійкість. Порошенко наголосив, що проплачені акції не зможуть змінити стратегію його політичної сили і не залякають ні його, ні його прибічників.

Офісу президента я хочу сказати: ви за це будете нести відповідальність. Будете відповідати за бездіяльність правоохоронних органів, за те, що Офіс президента роздає накази про купівлю тітушок, посилає їх сюди, паплюжачи Україну. Володимире Олександровичу, ми вас точно не боїмося, а от ви – боїтеся нас!, – написав Порошенко у своєму Facebook.

Також опозиційний лідер розмістив на сторінці відповідне відео зі зверненням до Володимира Зеленського. 

Зазначимо, що раніше правоохоронці повідомляли, що між учасниками акції розпочався словесний конфлікт, "який поліцейські швидко припинили"

Читайте також
"Мітинг" під будинком Порошенка: на одного з учасників склали адмінпротокол (відео) "Мітинг" під будинком Порошенка: на одного з учасників склали адмінпротокол (відео)
Співробітники поліції склали адміністративний протокол за статтею про дрібне хуліганство на одного з учасників акції протесту в Козині під будинком експрезидента Петра Порошенка.
"Європейська Солідарність" заявила про незаконе стеження за Петром Порошенком "Європейська Солідарність" заявила про незаконе стеження за Петром Порошенком
Партія "Європейська Солідарність" заявила про незаконне стеження за лідером політичної сили Петром Порошенком.
Зустріч Меркель та Зеленського: в ОП озвучили очікування Зустріч Меркель та Зеленського: в ОП озвучили очікування
В Офісі президента озвучили очікування від переговорів Зеленського та канцлерки Німеччини Ангели Меркель.
Loading...
Load next