Сутички на Дніпропетровщині: люди з авто накинулися на пішоходів (відео)

Сутички на Дніпропетровщині: люди з авто накинулися на пішоходів (відео)
Двоє чоловіків переходили дорогу в недозволеному місці. Водій і пасажири одного з автомобілів, який якраз проїжджав в цей момент, вирішили провчити порушників і накинулися на них з кулаками.

У Кам'янському на Дніпропетровщині кілька людей вилетіли за автомобіля та почали бити пішоходів, бо ті нібито переходили дорогу в недозволеному місці.

Про це повідомляє місцеве видання Vgorode. 

Зловмисників було 4 – пасажири та водій. Всі вони вийшли з автомобіля Opel і влаштували побиття.

На відео видно, що 2 чоловіків переходили дорогу з досить жвавим рухом. У руках вони тримали мішки та пакети.

Інцидент трапився, коли потерпілі перейшли всі смуги руху, крім одної. Там зупинився автомобіль і кривдники на них налетіли.

Зловмисники били пішоходів руками та ногами. Потім один із них навіть впав, коли вкотре бив потерпілого ногою.

Побиття тривало приблизно хвилину. Потім зловмисники відтягнули потерпілих з дороги, сіли в автомобіль і поїхали.

Читайте також
Жахлива аварія під Кривим Рогом: зіткнулися легковик та вантажівка Жахлива аварія під Кривим Рогом: зіткнулися легковик та вантажівка
Один із водіїв згорів живцем.
У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео) У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Loading...
Load next