У Кривому Розі горів військовий гуртожиток: рятувальники ліквідували пожежу (відео)

У Кривому Розі горів військовий гуртожиток: рятувальники ліквідували пожежу (відео)
По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що пожежа виникла в кімнаті на першому поверсі дев’ятиповерхого житлового будинку - гуртожитку Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців.

Вранці 21 вересня у Кривому Розі на Дніпропетровщині сталася пожежа в гуртожитку для військових. Горіла кімната на першому поверсі дев'ятиповерхівки.

Про це повідомляє ДСНС.

Йдеться про гуртожиток Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців. Розташовується він на вулиці Ушакова, що у Центрально-Міському районі міста.

Вогонь пошкодив меблі та домашні речі. Площа займання становила 20 квадратних метрів.

Щоб зупинити вогонь, рятувальникам знадобилося пів години. Виклик їм надійшов о 07:55, локалізувати пожежу вдалося о 08:11, а повністю загасити – о 08:30.

На місці працювали 12 пожежників і 3 одиниці техніки.

 

Читайте також
Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео) Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео)
Поблизу Дніпра сталася аварійна пожежа трансформатора. Над селищем виник величезний чорний стовп диму, а жителі залишилися без світла.
У Харкові вночі горіли шість автомобілів: рятувальники ліквідували пожежу (відео) У Харкові вночі горіли шість автомобілів: рятувальники ліквідували пожежу (відео)
Причина виникнення пожежі та сума заподіяних збитків наразі з’ясовуються. Також горіла автівка начальника відділу поліції Харкова.
Масштабна пожежа у Києві: загорівся 2-поверховий будинок (фото) Масштабна пожежа у Києві: загорівся 2-поверховий будинок (фото)
В Голосіївському районі Києва спалахнула двоповерхова будівля. Вогонь перекинувся на гаражі.
Loading...
Load next