У Харкові спалахнула пожежа: горіла адмінбудівля вокзалу (відео)

У Харкові спалахнула пожежа: горіла адмінбудівля вокзалу (відео)
Спершу зявилася інформація про пожежу на вокзалі у Харкові. Згодом стало відомо, що горіла адміністративна будівля.

 Ввечері 20 серпня спалахнула одноповерхова будівля на території залізничної станції "Левада". Про це повідлмила пресслужба ДСНС у Харківській області.

Відомо, що на лінію 101 у Харкові приблизно о 20 годині 20 серпня надійшло повідомлення про пожежу на вокзалі у Харкові. Рятувальники виїхали за викликом (6 бригад).

Горіла одноповерхова будівля вокзалу "Левада" на провулку Мовчанівському, 6а.

Вогонь охопив до 250 квадратних метрів – горіли дерев'яні конструкції даху. Пожежу оперативно локалізували, жертв та постраждалих немає. 

Начальниця станції "Левада" Олена Чуб розповіла Суспільному, що в будівлі працюють зв'язківці залізниці. О 16:00 усі співробітники вже пішли з роботи, на момент займання в приміщеннях нікого не було. Про дим на даху одноповерхівки працівникам станції повідомив перехожий.

Читайте також
У Харкові вночі горіли шість автомобілів: рятувальники ліквідували пожежу (відео) У Харкові вночі горіли шість автомобілів: рятувальники ліквідували пожежу (відео)
Причина виникнення пожежі та сума заподіяних збитків наразі з’ясовуються. Також горіла автівка начальника відділу поліції Харкова.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео) На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео)
Повітряне судно зачепило приватний житловий будинок, після чого дах особняка спалахнув потужним вогнем.
Loading...
Load next