Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото)

Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото)
Попередня причина аварії: слизька дорога і помилка водія. Загалом у салоні автобуса перебували 20 людей, серед яких була також новонароджена дитина.

У Києві в ніч проти 25 серпня на вулиці Олени Теліги перекинувся автобус міжнародного сполучення "Кишинів — Москва". У результаті ДТП за допомогою до столичних медиків звернулось вісім постраждалих, серед яких чотири дитини, повідомляє пресслужба поліції Києва.

Відомо, що водій автобуса не впорався із кермуванням, в‘їхав у бордюр і перекинув автобус на бік.

Поліцейські перевірили стан водія на вмисність алкоголю. Драгер показав, що чоловік був тверезий, - йдеться у повідомленні поліції.

Зокрема, більшість постраждалих внаслідок аварії отримали травми голови, декілька людей перелами кінцівок та ребер. Вісьмох постраждалих забрала швидка, решті  ж людей медики надали допомогу на місці ДТП.

Наразі, як повідомляє "dtp.kyiv.ua" станом на ранок 25 серпня на місці аварії продовжують ліквідувати наслідки дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте також
На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото) На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото)
Внаслідок аварії 16 людей доправили в лікарню з різними травмами. Проте, загиблих немає.
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото) На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.
Loading...
Load next