На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото)

На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото)
Внаслідок аварії 16 людей доправили в лікарню з різними травмами. Проте, загиблих немає.

На Рівненщині рейсовий автобус міжнародного сполучення, який курсував за маршрутом Київ-Вроцлав з'їхав у кювет та перекинувся на бік.

Відомо, що аварія трапилась на трасі Київ – Чоп між селом Крупець та містом Радивилів близько 3:30, внаслідок якої постраждало 40 українських пасажирів автобуса, повідомляє пресслужба ДСНС у Рівненській області у Facebook.

Автобус перекинувся у кювет. На момент ДТП в автобусі перебувало 40 людей. Всі громадяни України. Рятувальники вивели з автобуса 10 пасажирів та за допомогою спецінструмента деблокували 1 людину, що була затиснута між сидіннями, - йшлось у повідомленні.

Чотири пасажири після огляду від госпіталізації відмовились, ще 12 доставили до Радивилівської лікарні та ще 4 – до Бродівської лікарні.

Зокрема, старша лікарка "екстреної допомоги" у коментарі Суспільному наголосила, що на місце події приїхали 4 бригади "швидких" з Рівненської області та ще дві – зі Львівщини. 

Так, аби ліквідувати наслідки аварії рятувальники залучили 5 одиниць спецтехніки та 20 рятувальників з Дубно та Радивилова.

Наразі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють працівники поліції.

 

Читайте також
Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото) Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото)
Попередня причина аварії: слизька дорога і помилка водія. Загалом у салоні автобуса перебували 20 людей, серед яких була також новонароджена дитина.
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next