У Києві невідомий кинув "коктейль Молотова" в офіс омбудсмена Денісової (відео)

У Києві невідомий кинув "коктейль Молотова" в офіс омбудсмена Денісової (відео)
Полум’я охопило двері та сходи будівлі, однак поліція вже затримала правопорушника. За попередніми даними, внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

У Києві невідомий чоловік кинув коктейль Молотова в будівлю Офісу Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової, що знаходиться на вулиці Інститутській. Про це повідомляє видання Ґрати у соцмережі Telegram.

Інцидент трапився у самісінькому центрі Києва близько 15:45. За інформацією видання поліція вже затримала чоловіка, який підпалив будівлю. Зокрема, очевидці інциденту повідомили, що невідомий чоловік кинув у двері будівлі пляшку з запальною речовиною.

Відомо також, що вогонь вдалось швидко загасити й наразі на місці пожежі працюють слідчі. Вони встановлюють всі обставини підпалу.

Зокрема, кореспондент Ян Доброносов опублікував на своїй сторінці у Facebook коротке відео, де омбудсмен Людмила Денісова виходить на вулицю й дивиться на наслідки пожежі.

Читайте також
Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео) Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео)
Рясні дощі з грозами 30 серпня спостерігались в декількох районах Києва - злива накрила центр столиці, і під ударом опинилися Хрещатик і НСК "Олімпійський".
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото) Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.
Loading...
Load next