Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео)

Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео)
Рясні дощі з грозами 30 серпня спостерігались в декількох районах Києва - злива накрила центр столиці, і під ударом опинилися Хрещатик і НСК "Олімпійський".

Увечері, 30 серпня, сильна гроза знову накрила Київ. Потужна злива накрила вулицю Хрещатик і НСК "Олімпійський", а також спровокувала затримки в русі громадського транспорту - через підтоплення кільця трамвайних ліній було також призупинено рух трамваїв на низці маршрутів вздовж Лівого берега Дніпра.

Зокрема, на Лівому березі почався затяжний дощ, а Правому негода розбушувалася ще сильніше – з градом, блискавками та поваленими деревами.

Окрім цього, дороги столиці знову перетворились у річки - утворилися потоки води. Деякі кияни, щоб перейти дорогу, знімали взуття, оскільки рівень води в деяких містах столиці сягав вище щиколоток. Зокрема, автомобільна дорога під Індустріальним мостом виявилася затопленою потоками води.

Внаслідок буревію на Виноградарі блискавка влучила в невелику будівлю, в результаті чого почалася пожежа. Згодом виявилось, що у цій будівлі знаходилось кафе.

Також у місті "для уникнення підтоплення через негоду станція Героїв Дніпра працює з обмеженнями на вхід та вихід. Рух поїздів здійснюється у звичайному режимі". Оскільки під час зливи, яка пройшлась Києвом у неділю, 29 серпня, станція була затоплена.

Нагадаємо, що 29 серпня у Києві сталася потужна злива, внаслідок чого були підтоплені вулиці в центрі міста. Зокрема, внаслідок негоди довелось закрити перший вестибюль станції метро "Героїв Дніпра". Окрім цього, потужний вітер ламав гілки та валив дерева. Так, дерево, що впало, перекрило рух на вулиці Райтерській.

Читайте також
Злива з градом і затоплені вулиці: у Києві пройшов потужний ураган (відео) Злива з градом і затоплені вулиці: у Києві пройшов потужний ураган (відео)
У Києві зачинили перший вестибюль станції метро "Героїв Дніпра" через зливу, яка вирувала столицею.
Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео) Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео)
Після тривалої спеки у Києві почався ураган - внаслідок негоди у столиці затоплені вулиці та станції метро, позривані навіси на літніх терасах, а також затримується низка маршрутів наземного громадського транспорту.
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
Loading...
Load next