Знак протесту: член Нацкорпусу Кухарчук порізав собі вени під відділком поліції (відео)

Знак протесту: член Нацкорпусу Кухарчук порізав собі вени під відділком поліції (відео)
Під під будівлею Печерського управління поліції в Києві зібрався мітинг на підтримку членів Нацкорпусу.

Підозрюваний у хуліганських діях біля Офісу президента 14 серпня Дмитро Кухарчук порізав собі вени біля відділка столичної поліції, де проходить допит у цій справі. Він заявив, що робить це на знак протесту "проти переслідування ветеранів". 

Про це повідомляє "Цензор.нет". 

Сьогодні, 30 серпня, під будівлею Печерського управління поліції в Києві глава Черкаського міського відділення Національного Корпусу Дмитро Кухарчук, якому раніше вручили підозру в хуліганстві на акції під Офісом Президента 14 серпня, на знак протесту проти переслідування ветеранів порізав собі вени, - інформує видання. 

Активіст зазначив, що його не залякати ні СІЗО, ні катуваннями.

 Виносячи друзів з фронту, ми бачили чимало крові, якої ніколи в житті не бачили ні Монастирський, ні Єрмак, ні Баканов, ні Зеленський. Я розумію, що вони хочуть моєї крові. Якщо вони так сильно хочуть моєї крові, будь ласка, ось вам моя кров, - сказав Кухарчук, після чого спричинив собі рани на лівій руці.

Через півгодини після інциденту члена Нацкорпусу Кухарчука забрала швидка. 

Зазначимо, що нещодавно слідчі поліції Києва повідомили про підозру двом учасникам акції 14 серпня на Банковій, членам "Нацкорпусу". 

14 серпня "Національний корпус" збирався влаштувати акцію протесту біля Офісу президента у знак протесту проти затримання кількох представників партії за рекет. "Нацкорпус" розцінює цю справу як репресії проти патріотів.

 

Читайте також
Правоохоронці Харкова забрали дитину від рідної мати (фото) Правоохоронці Харкова забрали дитину від рідної мати (фото)
Дівчинка жила в неналежних умовах, де не було навіть опалення та харчувих продуктів. Зараз дитина перебуває в лікарні. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує.
На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото) На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото)
СБУ здійснює комплекс заходів з протидії незаконному обігу небезпечних хімічних і біологічних матеріалів. У Полтавській області виявлено місце несанкціонованого зберігання отруйних речовин.
17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями 17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями
У Чернівецькій області хлопець отримав 6 років позбавлення волі за зґвалтування малолітньої дитини.
Loading...
Load next