Правоохоронці Харкова забрали дитину від рідної мати (фото)

Правоохоронці Харкова забрали дитину від рідної мати (фото)
Дівчинка жила в неналежних умовах, де не було навіть опалення та харчувих продуктів. Зараз дитина перебуває в лікарні. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Повідомлення про неналежне виконання своїх обов’язків матір’ю, а також загрозу життю та здоров’ю дитини у селищі Лизогубівка Харківського району надійшло до поліції зі служби у справах дітей Безлюдівської селищної ради, про це пишуть у Національній Поліції харківської області.  

Фото: Національна Поліція

За адресою проживання родини виїжджали співробітники ювенальної превенції Харківського районного управління поліції №1 разом зі службою у справах дітей.

Правоохоронці з’ясували, що 8-річна дівчинка не забезпечена належними умовами для нормального життя та розвитку – у будинку були відсутні опалення та харчі. Мати малолітньої зловживає алкоголем та веде аморальний спосіб життя.

Дитину вилучили та направили на медичне обстеження до дитячого відділення Мереф’янської центральної районної лікарні.

Відносно матері поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також провели профілактичну бесіду щодо недопущення порушень законодавства і необхідності виконання батьківських обов’язків відповідно до Сімейного кодексу України.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями 17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями
У Чернівецькій області хлопець отримав 6 років позбавлення волі за зґвалтування малолітньої дитини.
У Луцьку жінка хотіла вбити свою 2-річну дочку У Луцьку жінка хотіла вбити свою 2-річну дочку
За словами чоловіка, він з другою дочкою спав в іншій кімнаті, коли серед ночі почув стогін. Увійшовши до кімнати, він побачив закривавлену дружину та дитину.
Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото) Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото)
Зловмисник збував «товар» через віртуальну наркокрамницю, створену в одному із месенджерів. Під час обшуку у фігуранта виявили наркотичні речовини, схожі на кокаїн, канабіс, гашиш та МДМА. Правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.
Loading...
Load next