Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)

Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.

Бойовики "ДНР", які окупували Донецьк у 2014 році, обмежили рух громадського транспорту у місті. Тепер у вечері там неможливо дочекатися громадського транспорту й дістатись навіть додому. Так, дочекатись потрібну маршрутку або ж автобус вкрай складно, оскільки транспорт просто не виїжджає на маршрут.

Зокрема, першим на цю проблему звернув увагу журналіст і представник України в ТКГ Денис Казанський, поділившись сюжетом підконтрольного бойовикам місцевого телеканалу. У відео люди бідкаються на те, що не можуть доїхати додому після роботи, бо на вулицях міста просто немає громадського транспорту.

Окрім цього місцеві жителі переконані, що це - одна з ознак того, що комендантську годину у Донецьку планують повернути в повному обсязі і скасовувати не збираються.

Деграданти, які захопили Донецьк, перетворили місто на ср**ий колгосп, де о 9 вечора вже не ходить транспорт. Скільки б російська пропаганда не розповідала про карателів та фашистів, а факт залишається фактом - при Україні місто жило! Зараз його вбивають ті, хто називає себе його захисниками, - зазначив Казанський.

Український журналіст також додав, що "скільки б російська пропаганда не розповідала про карателів та фашистів, а факт залишається фактом – при Україні місто жило!".

Мешканці самі на камеру зазначають:

  • "Ми не можемо виїхати з роботи, б**н, додому";
  • "Ввечері звідси вже о 7 годині не їдуть (маршрутки – 24 канал);
  • "До прикладу, 20-ка – до 7 годин… Ну о пів на восьму – остання";
  • "Автобуси до 9, можливостей нуль".

Щоб жителі Харкова, Запоріжжя, Одеси дивилися і розуміли, яке життя їм готували в 2014 році. І від чого їх захистили "радикали" і "бандерівці", - наголосив жуналіст.

Зауважимо, що в так званому "МВС ДНР" заявили, що часткове скасування комендантської години "негативно вплинуло на ситуацію на дорогах ДНР". Тому, ймовірно, що обмеження у русі громадського транспорту стало однією із причин поступового запровадження комендантської години у місті.

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next