Били ножем у спину: у Рівному близнюки посеред вулиці намагались вбити жінку (відео 18+)

Били ножем у спину: у Рівному близнюки посеред вулиці намагались вбити жінку (відео 18+)
Після нападу підлітків жінку госпіталізували до лікарні, а нападників вже затримали правоохоронці. Одна з версій поліції, інцидент трапився через комп’ютерні ігри, де присутня жорстокість.

Напад на жінку трапився сьогодні, 31 серпня, близько 9 години ранку на вулиці Чорновола у Рівному. Двоє підлітків-близнюків серед дня на дитячому майданчику напали на жінку з ножем та встигли нанести їй декілька ножових поранень у спину, повідомляє пресслужба поліції Рівненщини у Telegram.

На відео помітно, як жінка зробила кілька кроків вперед, то один підліток напав на неї ззаду і завдав кілька ударів ножем у спину. Після цього зловмисники втекли з місця події.

За наданою інформацією свідками події, за лічені хвилини поліцейські розшукали причетних до скоєного злочину хлопців за місцем проживання. Ними виявилися двоє 15-річних рідних братів-близнюків, - повідомили у поліції.

Зокрема, постраждалою виявилася 42-річна місцева жителька. Жінка отримала непроникні ножові поранення, однак постраждалу доставили у лікарню.

Наразі правоохоронці вирішують питання про затримання одного із підлітків, який завдав ножові поранення жінці, у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також з'ясовуються усі обставини та причини жорстокого злочину.

Читайте також
У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео) У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео)
Постраждалу після нападу підлітків одразу госпіталізували. Жінку звати Ольга, а замах на її життя трапився після того, як вона відвела дитину у дитячий садочок.
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
На Київщині невідомив вдарив медсестру ножем у дитячій лікарні (фото) На Київщині невідомив вдарив медсестру ножем у дитячій лікарні (фото)
Одна з медсестер дитячого медзакладу спробувала самостійно затримати зловмисника, схопивши його за куртку. Тоді нападник вдарив її у руку схожим на тесак ножем з довжиною леза близько 50 см.
Loading...
Load next