У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні

У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.

Про це повідомили в Чернігівській обласній прокуратурі.

Згідно з висновком судово-психіатричної експертизи, підозрюваний на час вчинення вбивства не міг усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними (перебував у стані неосудності). За своїм психічним станом він становить значну суспільну небезпеку для оточуючих, - йдеться у повідомленні прокуратури.

На час апеляційного оскарження чоловік перебуватиме в Чернігівській обласній психіатричній лікарні під суворим наглядом лікарів.

Зокрема, 2 серпня 2020 року мешканець Прилук наніс  своєму 7-річному сину не менше 106 ударів кухонним ножем та 8 ударів тупим предметом в область обличчя, шиї, тулубу, верхніх та нижніх кінцівок, внаслідок чого хлопчик помер на місці події. По приїзду поліції підозрюваний запевняв, що дитина загубилася. Проте, у самого чоловіка на одязі були виявлені плями схожі на кров. При огляді чоловіка поліцейські виявили, що у нього при собі знаходиться закривавлений ніж.

Пошуки дитини тривали всю ніч. Близько 7-ї ранку тіло дитини з численними ножовими пораненнями було знайдене в полі. Тоді батько й зізнався правоохоронцям, що він причетний до вбивства.

Читайте також
Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео) Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео)
Правоохоронці почали підозрювати у вбивстві сина пенсіонерки, який вимкнув телефон і перестав виходити на зв'язок. Також підозрюваний змінив зовнішність та намагався виїхати з країни.
"Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей "Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей
У селі Кладьківка на Чернігівщині 14 листопада чоловік на очах в чотирьох дітей убив їхню матір.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Loading...
Load next