У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)

У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.

В Оболонському районі столиці на проспекті Степана Бандери п'яний водій вантажівки збив двох людей на пішохідному переході. Одним із постраждалих виявився історик та сценарист "Суспільного" Олександр Зінченко - його товариш, Олександр Шибицький, помер від отриманих травм. Патрульні поліцейські зупинили порушника на Столичному шосе та затримали його. 

Фото: Національна поліція

За інформацією столичного управління Нацполіції, ввечері 15 жовтня водій вантажівки 1974 року народження скоїв наїзд на пішоходів у стані алкогольного сп’яніння і втік з місця події.

Внаслідок події, потерпілих, 1977 та 1996 років народження, госпіталізовано до лікарні. Прилад Драгер показав 2.68 проміле вмісту алкоголю у водія, - йдеться у повідомленні поліції.

Фото: Національна поліція

Водієві вантажівки загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Зараз слідчі готують йому повідомлення про підозру та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Зокрема, Олександр Зінченко - пішоход, який вижив внаслідок наїзду, на свохй сторінці у Facebook повідомив, що отримав розсічення голови та легкий струс мозку: "З фото видно, що я намагався накладати жгут власним ременем. Не пам'ятаю цього". У коментарі "Суспільному" він розповів, що аварія сталася коли чоловіки йшли тротуаром уздовж проспекту Бандери.

Хтось зателефонував у швидку. Я нічого не пам'ятаю, окрім одного крупного плану — що я намагався за власним ременем накласти жгут своєму приятелю. Я це згадав, коли мене привезли у лікарню, — розповів Зінченко.

Читайте також
На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео) На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео)
Близько п'ятої години ранку недалеко від селища Любашівка Одеської області сталося зіткнення двох вантажних та трьох легкових автомобілів.
На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото) На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Loading...
Load next