Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина

Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина
В Австрії 31 серпня трапилася жахлива ДТП за участі родини українців. Внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.

Лікарі декілька годин боролися за життя дитини, але врятувати її не вдалося. У медичному закладу констатували смерть малюка.

Про це інформує видання Kronen Zeitung. 

Хлопчика доставили до Віденської загальної лікарні. Через кілька годин він помер через значні травми.

Батьки хлопчиків 42 та 34 років госпіталізували у державну лікарню Бадена. 40-річний громадянин Нижньої Австрії отримав незначні травми.

Нагадаємо, що 31 серпня, українська родина потрапила смертельну аварію в Австрії, внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.

Відомо, що авто марки "Ford" на італійській реєстрації, в якому їхало четверо громадян України - батьки та двоє дітей у віці шести та двох років зупинився на дорозі через поломку транспорту. Вони їхали трасою A2 в напрямку до міста Медлінг. Однак, автомобіль, яким керував 40-річний громадянин Австрії, не встиг вчасно загальмувати та врізався в автівку українців. 
 

Читайте також
Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото) Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото)
Автомобіль з українцями на італійських номерах зламався близько 5:15 ранку і зупинився в третій смузі руху. Однак, громадянин Австрії не встиг вчасно загальмувати та спричинив смертельну ДТП в якій загинула 6-річна дитина.
У Туреччині перекинувся автобус з українськими туристами: є загиблий (відео) У Туреччині перекинувся автобус з українськими туристами: є загиблий (відео)
У 54-річного водія туристичного автобуса за кермом стався серцевий напад, він виїхав на смугу зустрічного руху.
Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині
Внаслідок ДТП на заході Туреччини, загинуло двоє молодих українських туристів, ще двоє їхніх супутників були госпіталізовані до лікарні з численними травмами.
Loading...
Load next