У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)

У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.

Після учорашньої спроби самогубства сьогодні 18 травня, о 6 годині ранку 15-річний Денис Родіков помер у лікарні. Медикам не вдалось врятувати життя дитині, повідомляє пресслужба поліції Київської області.

Хлопець записав відеозвернення в якому пояснив, що причиною його рішення не був булінг або ж цькування у школі. Його розшукувала уся поліція Київської області, однак правоохоронці не встигли попередити страшну трагедію – хлопець встиг стрибнути з мосту. Хлопця знайшли  на бетонному тротуарі, після чого одразу доправили до лікарні. Проте вижити хлопцю так і не вдалось.

"Поліція Київщини розпочала пошуки неповнолітнього одразу після того як він пішов з дому, не чекаючи підтвердження його зникнення. Правоохоронці відстежували камери відеонагляду, встановили всі можливі зв’язки зниклого та тримали постійний контакт з усіма рідними та друзями Дениса", - йдеться у повідомленні поліції.

Поліція відкрила справу за статтею про доведення до самогубства, як того вимагає слідство.

Зазначимо, що батьки 13 дітей померли у березні від ускладнень викликаних коронавірусної хворобою - сиротою залишився й неповнолітній Денис. Батьку Володимиру було лише 44 роки, він помер 20 березня, а 45-річна мати - Діана Родікова померла за 9 днів після загибелі свого чоловіка.

У 2012 році, вже маючи п’ятьох біологічних дітей, вони вирішили заснувати дитячий дім сімейного типу - згодом сім'я Родікових поповнилась ще 8 дітьми.  Хрещеним батьком усиновленої дітвори став настоятель Православної церкви України Епіфаній. На початку лютого Діана Родікова отримала нагороду "Мати-героїня". Відомо, що після смерті подружжя Родікових опіку над молодшими в родині взяла старша 20-річна сестра Олександра з чоловіком.

Родина повністю осиротіла й залишилась без брата Дениса. 

 

Читайте також
Прикрили черговий "самвидав" COVID сертифікатів: підробляли тисячі свідоцтв про вакцинацію (відео) Прикрили черговий "самвидав" COVID сертифікатів: підробляли тисячі свідоцтв про вакцинацію (відео)
За попередніми даними, "прибутки" учасників схеми становили сотні тисяч гривень.
У Києві патрульний врятував дівчину, яка намагалась стрибнути з 25 поверху (відео) У Києві патрульний врятував дівчину, яка намагалась стрибнути з 25 поверху (відео)
В якийсь момент дівчина, раптово, просто на очах у патрульних, вислизнула з огорожі балкону вниз і повисла на руках. Один із патрульних тим часом швидко схопив, затягнув на балкон й таким чином врятував їй життя.
У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти
Спершу поліція Таїланду заявила, що, за попередніми даними, ознак насильницької смерті посла України в Таїланді Андрія Бешти не виявлено. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня у віці 44 років.
Loading...
Load next