В Одесі чоловік погрожував підірвати гранату під час шкільного уроку (відео)

В Одесі чоловік погрожував підірвати гранату під час шкільного уроку (відео)
Правоохоронці роззброїли чоловіка, граната виявилася навчальною. Наразі з'ясовуються всі обставини й причини інциденту.

В Одесі чоловік прийшов на стадіон однієї зі шкіл, де у дітей тривало заняття, і погрожував підірвати гранату.

Про це повідомляє місцеве видання "Думская".

Там зазначають, що інцидент стався в школі №86. А перед цим чоловіка з гранатою бачили в сусідньому продуктовому магазині.

За словами очевидців, зайшовши в магазин, фігурант кричав, що збирається підірвати 86 школу.



Як повідомила директор міського департаменту освіти й науки Олена Буйневич, чоловік з гранатою прийшов на стадіон 86 школи, де проходив "Олімпійський урок", і погрожував дітям влаштувати вибух.

Правоохоронців викликав один з присутніх на спортивному заході.

Однак, як встановили вибухотехніки, граната виявилася навчальною.

Зараз із затриманим працюють слідчі, з'ясовуються всі обставини й причини інциденту. 

Читайте також
У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео) У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео)
У Дніпрі поліція затримала 43-річного чоловіка, який погрожував підірвати будинок за допомогою гранати Ф-1, яку правоохоронці виявили в нього під час огляду.
На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту
У Кам'янці-Подільському поліція розслідує факт привселюдного знущання вчительки над учнями 2 класу. Викладачка перейшла всі межі дозволеного і залякала дітей так, що вони боялися ходити в навчальний заклад та відвідувати уроки.
"Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни "Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни
У луцькій школі №15 учні поскаржились на знущання з боку своєї вчительки, яка змусила їх роздягнутись догола у кабінеті перед усіма учнями класу. Вона нібито шукала у дітей вейп.
Loading...
Load next