У Києві чоловік розбещував 8-річну дівчинку: раніше він відбував покарання за аналогічний злочин

У Києві чоловік розбещував 8-річну дівчинку: раніше він відбував покарання за аналогічний злочин
Зловмисник зайшов до навчального закладу та у вбиральні скоїв розпусні дії відносно 8-річної дівчинки. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

У Києві працівники поліції затримали чоловіка, який у вбиральні школи розбещував 8-річну дівчинку. Раніше він вже відбував покарання за аналогічний злочин і лише на початку вересня 2021 року звільнився з місць позбавлення волі.

Про це повідомляє Національна поліція.

До правоохоронців звернулася киянка та повідомила, що у школі на Лісовому проспекті невідомий чоловік розбещував її 8-річну доньку. Поліція виїхала на місце події.

Після опитування потерпілої та свідків поліція з’ясувала, що під час перерви школярка зайшла до вбиральні, де перебував невідомий. Залякавши дитину, чоловік почав її розбещувати.

Крики дівчинки про допомогу почули учні старших класів. Вони намагалися затримати правопорушника, але той втік.

Завдяки записам з камер відеоспостереження правоохоронці менш як за добу встановили нападника та почали його розшукувати. Ним виявився киянин 1971 року народження. Його затримали на Центральному залізничному вокзалі, коли той намагався виїхати з Києва.

 

Читайте також
Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото) Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото)
Зловмисник збував «товар» через віртуальну наркокрамницю, створену в одному із месенджерів. Під час обшуку у фігуранта виявили наркотичні речовини, схожі на кокаїн, канабіс, гашиш та МДМА. Правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.
У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика
У Києві поліцейські затримали 16-літнього юнака за підозрою у скоєнні потрійного вбивства.
Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.
Loading...
Load next