Хотіла зробити селфі: в Іспанії загинула українська туристка

Хотіла зробити селфі: в Іспанії загинула українська туристка
25-річна дівчина впала зі скелі, коли намагалася зробити "селфі". Рятувальники змогли дістатися до неї, витягнути з води та доправити в порт.

В іспанському місті Бенідорм 26-річна українська туристка зірвалася у прірву з краю памʼятки "Балкон Середземноморʼя". Від отриманих важких травм вона померла у лікарні.

Про це повідомляють El Espanol і Murcia Today.

"Громадянку було госпіталізовано, але від отриманих множинних травм вона згодом померла в лікарні. Генеральне консульство України в Барселоні надає необхідну консульську допомогу рідним загиблої, - інформує "РБК-Україна", посилаючись на власні джерела МЗС.

Зазначають, що інцидент стався ввечері 14 вересня. Дівчина перелізла через поруччя, щоб зробити селфі, але втратила рівновагу і впала в воду на камені, втративши притомність. Очевидці одразу ж викликали екстрені служби, але через сильні хвилі двом рятувальникам довелося пірнати за нею. Їм це вартувало легких травм.

Українка отримала множинні переломи, з якими була доставлена в порт Бенідорму, де для неї встановили тимчасовий намет. Там її реанімували і звідти доставили в лікарню Аліканте. Померла дівчина 16 вересня, не приходячи до тями.

Читайте також
Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото) Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.
В Італії знайшли мертвою українку - триває розслідування В Італії знайшли мертвою українку - триває розслідування
Поліціянти розглядають різні версії загибелі жінки, серед головних — передозування та вбивство.
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Loading...
Load next